Va asteptam sa va antrenati cu noi!

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact și knock-down karate, fondat de Masutatsu Oyama. În lupte sunt interzise tehnicile letale și tehnicile care urmaresc rănirea adversarului, dar tehnicile permise se execută cu plină forță și impact plin.
În Kyokushin Karate adversarii de regulă nu poartă protecție de corp sau doar protecție minimală. Aprecierea adversarilor se face numai după efectul tehnicilor (pagubă), și nu după calitatea execuției. Tehnicile de brațe la cap sunt interzise, iar lovitura specifică acestui stil este de secerare a piciorului din exterior (jap.mawashi-gedan).
Kyokushinkai este un stil de karate creat de Masutatsu Oyama, care a urmărit o creștere palpabilă a eficienței luptei. 

Kyokushinkai implică un antrenament dur și cere o condiție fizică remarcabilă. Este declarat cel mai dur stil de karate.


Activitățile de antrenament sunt împărțite în tehnici de bază (jap. kihon), care este o înșiruire de tehnici fundamentale și specifice stilului,luptă cu mai mulți sau un singur adversar imaginar (jap. kata),acțiuni de spargeri de materiale (jap. tame-shiwari) si lupta propriu-zisa(jap.kumite) in care se aplica tehnicile invatate. Antrenamentul...

Gradele sunt împărțite în grade kyu pentru învățăcei (jap. kohai) și dan pentru instructori (jap. senpai) și antrenori (jap. sensei).

Creatorul acestui stil, unul dintre cele mai puternice stiluri existente, cum s-a spus mai sus, este Masutatsu Oyama. S-a născut la 27 iulie 1923 într-un sat nu departe de Gunsan, în Coreea de Sud.
La o vârsta relativ tânără a fost trimis în Manciuria, în sudul Chinei, pentru a locui la ferma surorii lui. La vârsta de nouă...

Petrecere de Craciun Shobu Dojo Constanta 2021

Multumim Mosului care a venit de la mare distanta pentru a ne incanta copii cu numeroase cadouri.

Felicitari copiilor care au muncit mult in acest an pentru a fi demni de cadourile primite si au demonstrat ca se pot distra pe ritm de dans, balet, dar principala placere a lor a fost mancatul tortului.

Forta Shobu!